Λιπαντικά

Newsletters

Mailing List

Αφήστε μας το Email σας για να είστε ενήμεροι για τα νέα τα νέα και τις προσφορές μας

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Γνωρίστε μας

Κλείστε ραντεβού με εκπρόσωπό μας
Αν ενδιαφέρεστε για κάποια ανπό τα προϊόντα μας κλείστε ραντεβού με κάποιον εκπρόσωπο μας και γνωρίστε την γκάμα των προϊόντων μας

Συνεργαστείτε μαζί μας

Συνεργαστείτε μαζί μας
Βλέποντας πάντα το μέλλον παραμένουμε ανοιχτοί σε συνεργασίες για την μεταπώληση προϊόντων με υψηλά στάνταρ ποιότητας.
Περισσότερα [ + ]

Βρείτε μας

Θωμάς Κοντούλης & ΣΙΑ ΟΕ
Εμπόριο Λιπαντικών - Αντιπροσωπίες


7ο ΧΛΜ Λάρισας - Τρικάλων, 41500
Τηλ: 2410 62 64 67
Fax: 2410 62 36 48
URL: www.kontoulis.com.gr
Email: info@kontoulis.com.gr

Valvoline

COOLANT AF MAX LIFE 50/50 -38οC

COOLANT AF MAX LIFE 50/50 -38οC

Έτοιμο για χρήση αντιψυκτικό – αντιθερμικό υγρό ειδικά σχεδιασμένο για την προστασια και κινητήρων με πολλά χιλιόμετρα, (100.000km). Παρέχει μακροζωία στο σύστημα ψύξης συμβατικών και κινητήρων αλουμινίου. Υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις των κορυφαίων κατασκευαστών G11, G12, G12+, G13, G34, G48, BS 6580.

COOLANT AF MAX LIFE 50/50 -38οCΈτοιμο για χρήση αντιψυκτικό – αντιθερμικό υγρό ειδικά σχεδιασμένο για την προστασια και κινητήρων με πολλά χιλιόμετρα, (100.000km). Παρέχει μακροζωία στο σύστημα ψύξης συμβατικών και κινητήρων αλουμινίου. Υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις των κορυφαίων κατασκευαστών G11, G12, G12+, G13, G34, G48, BS 6580.

ASTM D3306, D4985, SAE J1034, J814C, J1941, GM 1825M & 1899M, RT4, Meets BS6580, G11 and G12+

PROTECTANT INTERIOR & EXTERIOR

PROTECTANT INTERIOR & EXTERIOR

Προστατεύει όλες τις επιφάνειες από βινύλιο, πλαστικό και λάστιχο από σκόνη και ήλιο. Ενισχύει και επαναφέρει τη γυαλάδα παρέχοντας προστασία μεγάλης διάρκειας.

Προστατεύει όλες τις επιφάνειες από βινύλιο, πλαστικό και λάστιχο από σκόνη και ήλιο. Ενισχύει και επαναφέρει τη γυαλάδα παρέχοντας προστασία μεγάλης διάρκειας.

LEATHER 1 STEP CLEANER & CONDITIONER

LEATHER 1 STEP CLEANER & CONDITIONER

Καθαρίζει και συντηρεί τις δερμάτινες ταπετσαρίες. Ενισχυμένο με λανολίνη για να εμποδίζει το σπάσιμο και το στέγνωμα και να ενισχύει το φυσικό λούστρο του δέρματος.

LEATHER 1 STEP CLEANER & CONDITIONERΚαθαρίζει και συντηρεί τις δερμάτινες ταπετσαρίες. Ενισχυμένο με λανολίνη για να εμποδίζει το σπάσιμο και το στέγνωμα και να ενισχύει το φυσικό λούστρο του δέρματος.

METAL POLISH MAG / CHROME / ALUMINIUM

METAL POLISH MAG / CHROME / ALUMINIUM

Καθαρίζει και γυαλίζει όλες τις μεταλλικές επιφάνειες προσφέροντας εκπληκτική λάμψη. Αφαιρεί σκουριά και μουτζούρα. Ασφαλές στη χρήση για τα περισσότερα μέταλλα. Χρησιμοποιήστε το με ασφάλεια σε επιφάνειες από χρώμιο, αλουμίνιο, μπρούτζο, χαλκό, χρυσό και ασήμι.

METAL POLISH MAG / CHROME / ALUMINIUMΚαθαρίζει και γυαλίζει όλες τις μεταλλικές επιφάνειες προσφέροντας εκπληκτική λάμψη. Αφαιρεί σκουριά και μουτζούρα. Ασφαλές στη χρήση για τα περισσότερα μέταλλα. Χρησιμοποιήστε το με ασφάλεια σε επιφάνειες από χρώμιο, αλουμίνιο, μπρούτζο, χαλκό, χρυσό και ασήμι.

NEVER DULL WADDING POLISH

NEVER DULL WADDING POLISH

Επαναφέρει τη γυαλάδα σε όλα τα μέταλλα. Αφαιρεί εύκολα τη σκουριά, τη διάβρωση και την πίσσα από το χρώμιο αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Ιδανικό για ζάντες χρωμίου και ατσαλιού.

NEVER DULL WADDING POLISHΕπαναφέρει τη γυαλάδα σε όλα τα μέταλλα. Αφαιρεί εύκολα τη σκουριά, τη διάβρωση και την πίσσα από το χρώμιο αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Ιδανικό για ζάντες χρωμίου και ατσαλιού.

WET TIRE SHINE

WET TIRE SHINE

Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να δώσετε στα ελαστικά σας επαγγελματική εμφάνιση. Απλά ψεκάζετε και μέσα σε λίγα λεπτά τα ελαστικά μεταμορφώνονται.

WET TIRE SHINEΟ πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να δώσετε στα ελαστικά σας επαγγελματική εμφάνιση. Απλά ψεκάζετε και μέσα σε λίγα λεπτά τα ελαστικά μεταμορφώνονται.

A2Z ALL WHEEL & TIRE CLEANER

A2Z ALL WHEEL & TIRE CLEANER

Καθαρίζει τις ζάντες από τη σκόνη και τη βρωμιά. Επαναφέρει το μέταλλο της ζάντας στη φυσική του κατάσταση, ενώ παράλληλα ενισχύει και επαναφέρει τη φυσική γυαλάδα όλων των ελαστικών.

A2Z ALL WHEEL & TIRE CLEANER Καθαρίζει τις ζάντες από τη σκόνη και τη βρωμιά. Επαναφέρει το μέταλλο της ζάντας στη φυσική του κατάσταση, ενώ παράλληλα ενισχύει και επαναφέρει τη φυσική γυαλάδα όλων των ελαστικών.

NANOWAX

NANOWAX

Κερί αυτοκινήτου που παρέχει μοναδική γυαλάδα χωρίς κατάλοιπα. Καλύπτει γρατζουνιές, κηλίδες, λεκέδες και λειαίνει την επιφάνεια του αυτοκινήτου.

NANOWAXΚερί αυτοκινήτου που παρέχει μοναδική γυαλάδα χωρίς κατάλοιπα. Καλύπτει γρατζουνιές, κηλίδες, λεκέδες και λειαίνει την επιφάνεια του αυτοκινήτου.

WAX AS U DRY

WAX AS U DRY

Γυαλίζει το αυτοκίνητο με μια απλή κίνηση. Ψεκάζετε σε πλυμένο αυτοκίνητο, (ενώ είναι ακόμη βρεγμένο) και απλά σκουπίζετε την επιφάνεια. Αυξάνει την προστασία με κάθε χρήση.

WAX AS U DRYΓυαλίζει το αυτοκίνητο με μια απλή κίνηση. Ψεκάζετε σε πλυμένο αυτοκίνητο, (ενώ είναι ακόμη βρεγμένο) και απλά σκουπίζετε την επιφάνεια. Αυξάνει την προστασία με κάθε χρήση.

WET CAR WASH

WET CAR WASH

Ειδική συμπυκνωμένη σύνθεση, η οποία προσφέρει πολλά πλυσίματα ανά μπουκάλι. Χαρακτηρίζεται από πλούσια αφρώδη δράση που αφαιρεί απαλά τη βρωμιά και το γράσο.

WET CAR WASHΕιδική συμπυκνωμένη σύνθεση, η οποία προσφέρει πολλά πλυσίματα ανά μπουκάλι. Χαρακτηρίζεται από πλούσια αφρώδη δράση που αφαιρεί απαλά τη βρωμιά και το γράσο.

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου