Λιπαντικά

Newsletters

Mailing List

Αφήστε μας το Email σας για να είστε ενήμεροι για τα νέα τα νέα και τις προσφορές μας

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Γνωρίστε μας

Κλείστε ραντεβού με εκπρόσωπό μας
Αν ενδιαφέρεστε για κάποια ανπό τα προϊόντα μας κλείστε ραντεβού με κάποιον εκπρόσωπο μας και γνωρίστε την γκάμα των προϊόντων μας

Συνεργαστείτε μαζί μας

Συνεργαστείτε μαζί μας
Βλέποντας πάντα το μέλλον παραμένουμε ανοιχτοί σε συνεργασίες για την μεταπώληση προϊόντων με υψηλά στάνταρ ποιότητας.
Περισσότερα [ + ]

Βρείτε μας

Θωμάς Κοντούλης & ΣΙΑ ΟΕ
Εμπόριο Λιπαντικών - Αντιπροσωπίες


7ο ΧΛΜ Λάρισας - Τρικάλων, 41500
Τηλ: 2410 62 64 67
Fax: 2410 62 36 48
URL: www.kontoulis.com.gr
Email: info@kontoulis.com.gr

Φροντίδα Κινητήρα

 • MAXLIFE FUEL SYSTEM CLEANER

  Η απόλυτη λύση για τον καθαρισμό και την προστασία του κυκλώματος καυσίμου. Μειώνει δραστικά τα υπολείμματα καύσης. Δίνει τη μέγιστη δύναμη και απόδοση καθαρίζοντας το σύστημα injection – καρμπυρατέρ – βαλβίδες, ενώ προστατεύει από προαναφλέξεις, (πιράκια) και ελαχιστοποιεί την ανάγκη για βενζίνη υψηλών οκτανίων. Διαρκεί για 5.000 χλμ. Προσθέστε στο ρεζερβουάρ πριν το γέμισμα της βενζίνης.

  MAXLIFE FUEL SYSTEM CLEANER
 • FUEL INJECTOR AND CARBURETOR CLEANER

  Το προϊόν που εξασφαλίζει καθαρό injection ή/και καρμπυρατέρ. Εγγυάται οικονομία βενζίνης και ταυτόχρονα καλύτερη απόδοση και ξεκίνημα μηχανής. Είναι ασφαλές για καταλυτικά και μη οχήματα, λειτουργεί για 3.000 χλμ. Προσθέστε το στο ρεζερβουάρ πριν το γέμισμα της βενζίνης.

  FUEL INJECTOR AND CARBURETOR CLEANER
 • DIESEL FUEL TREATMENT

  Ιδανικό για καθαρά injection και τρόμπες πετρελαίου. Δεν αφήνει το πετρέλαιο να κρυσταλλώσει, (αντιπαγωτικό) και δεν περιέχει αλκοόλες. Απομακρύνει το νερό από το πετρέλαιο ενώ διαλύει βρωμιές και γόμα. Μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και την εκπομπή καπνού. Για 60-80 λίτρα πετρελαίου. Προσθέστε το στο ρεζερβουάρ πριν το πετρέλαιο για καλύτερα αποτελέσματα.

  DIESEL FUEL TREATMENT
 • RADIATOR STOP LEAK

  Η οικονομικότερη λύση για να σταματήσετε τις διαρροές στο σύστημα ψύξης (ψυγείο). Συνδυασμός πρωτοποριακών συστατικών, σταματά στο λεπτό τις διαρροές. Κάνει για όλα τα συστήματα ψύξης diesel που χρησιμοποιούν φίλτρα. Συμβατό με όλα τα κυκλοφορούντα αντιψυκτικά υγρά.

  RADIATOR STOP LEAK
 • OIL TREATMENT

  Μοναδικό στη μείωση της κατανάλωσης λαδιού. Βελτιώνει τη συμπίεση και βοηθά στην καλύτερη λίπανση «πεσμένων κινητήρων». Προσθέστε το περιεχόμενο με κάθε αλλαγή λαδιών. Κρατήστε το μακριά από παιδιά, εύφλεκτο.

  OIL TREATMENT
 • ENGINE STOP LEAK

  Κλείνει διαρροές με συνθετικό υλικό επικόλλησης. Δεν περιέχει βλαβερούς διαλύτες. Προστίθεται στο λάδι με την αλλαγή λαδιών. Είναι συμβατό με όλα τα λάδια - ορυκτά, ημισυνθετικά. Κρατήστε το μακριά από παιδιά, εύφλεκτο.

  ENGINE STOP LEAK